Fiskeåret 2017

2017 har varit ett händelserikt år med flera projekt.Vi har fiskat med not och bottengarn i 9 sjöar inklusive testfisken. Vi har dessutom fiskat ett antal dammar för att förbättra deras funktion som näringsfällor och gynna biodiversitet, samt provfiskat 7 sjöar med översiktsnät. 

Ute på sjön får man uppleva många fantastiska saker. Man får följa naturens förändringar under året med allt vad det innebär och lär sig mer om det som lever både under och övanför ytan. Det är fantastiskt att kunna ha bland annat havsörn, dykarbaggar, braxen och gädda på kontoret. Dessutom får vi träffa många intressanta människor med olika bakgrund och kunskap inom ett flertal områden.

Nedan finns ett galleri med några bilder från det gångna året. Vi vill önska er alla ett gott nytt år och ser fram emot nya utmaningar 2018. 

/ Jesper & Magnus
Bottengarn S.Bergunda Lake S.Bergunda Bottengarn S.Bergunda Gös Bottengarn S.Bergunda Dykarbagge Bottengarn S.Bergunda Gädda Lagunerna S Bergundasjön Ål Kräftor Växjö Rudor S.Bergundasjön S Bergundasjön Abborre Sjön sjön LTH Djurplankton Sjön sjön LTH Sjön sjön LTH Häckeberga Rudor Häckeberga Storkar Not Sirsjön Not Sirsjön Not Sirsjön Vallentunasjön Not S.Bergundasjön Not S.Bergundasjön Not S.Bergundasjön Not Sövdesjön Not Furen Not Dansjön Provfiske Provfiske Växjö S Bertgundasjön gädda + gös Not Sirsjön Bottengarn Växjö

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln